Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Biddy - 22 februari 2009 22:55


Det känns så skönt. ENERGI!! Yeah! Rockade loss till BANDIT i hyrbilen på väg hem från stallet i kväll - tänkte jag måste skaffa den där antennkabeln till stereon så jag kan rocka järnet hemma oxå. Det är väldigt länge sen jag har haft den känslan....


Och nu sitter jag och myser, känner efter hur bra det har varit att ha farsan med sin härliga nya tant här i helgen. Han är så BRA min pappa...och det är så skönt att "bara" få vara lite barn ibland....


Mycket kramar och mycket kärlek har det varit i helgen. Och det ger ett enormt överskott.


Sen att det snöar gör inte saken sämre. Jag kan helt enkelt inte låta bli att bli tindrande lycklig från insidan och hela vägen ut när det snöar. Vill krama varenda gran med snö på som jag går förbi. Kan vara ute i evigheter.


Älskar älskar ÄLSKAR snö!!


Och jag hade världens härligaste promenad med portugisen i kväll. Vi gick förbi kossorna (de är SÅÅÅÅÅ söta) och sen "flygande kilometern" och sen när vi kom ut på vägen igen fick han trava på lite - jag hängde i svansen på han. Skulle önska att jag hade pulka!! Han skulle funka klockrent - ska nog prova det.


Nån kilometer från stallet stannade jag pålle och klättrade upp - bara så där. Jag hade träns på han - med longeringslinan - så jag hade viss styrning. Han är SÅÅÅ skön att sitta på - och då vi kom till stallet öppnade vi stalldörren och red in sen. Guldklimpen!!


Han fick några varv i trav och galopp på linan i ridhuset innan han fick gå in till kvällsmaten.


Shit - vad fin han är nu!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards