Alla inlägg den 19 september 2008

Av Biddy - 19 september 2008 23:30


...skulle verkligen behöva stavkontroll! Det som är mest irriterande är att jag måste gå in och redigera då. Vore bra mycket bättre om jag kunde fokusera och tänka till lite extra direkt när jag skriver...


...men jag är ju faktiskt norska...


...och i och med att jag inte är så inne i det som har med Gud och herren att göra förlåter jag mig själv för det att jag skrev härrans och inte herrans.


Det här är egentligen bara svammel. Ska strax gå och lägga mig. Men jag känner mig lite lätt frustrerad.


Har haft besök. Har inte längre besök. Men det är väl lika bra för jag har faktiskt tänkt åka hyggligt tidigt (dvs när jag vaknar...) till jobbet i morgon, och hade han stannat kvar hade det inte blivit mycket gjort annat än jäkligt sköna aktiviteter.


Måste vara lite duktig flicka. Eller snarare - har åt helvete för mycket att göra....och det är stort projektmöte på tisdag eller onsdag och jag måste beta av en del fram till dess. Så det är bara att ligga ned och dra...


Men i alla fall - nu är det go natt!

Av Biddy - 19 september 2008 19:41


Fick besked i går att jag skulle rida i dag - inte på måndag för Cricco och Hans skulle åka bort några dagar - oops - var väl inte helt förberedd och SÅKLART kom jag inte ifrån jobbet i tid..


...låg i 160 hela vägen till Kungsängen - inte bästa förberedelse för 100% fokusering men det gick väldigt bra. Bara helt enkelt väldigt bra.


 Och nu vill jag absolut inte blogga längre för nu har jag besök...


:-)

Av Biddy - 19 september 2008 19:32


...då jag "tog bort" min civilstatus singel på FB. Hade inte riktigt räknat med det. Känns MYCKET konstigt. Folk håller koll helt enkelt. Hm. Men det är väl kanske det jag känner en viss trygghet i oxå?


Fast jag har inte fått bort applikationen Are U Interested. Och det dräller in med Yes...fast jag får väl kolla lite extra. När jag hinner.


Just nu sitter jag och väntar på orsaken till att jag inte känner mig singel längre. Blir bara sällskap i kväll - han ska hem och sova sen - ska tidigt upp i morgon bitti. Trist. Men jag överlever.


Han är lite sen och det var en jäkla tur - så hann jag faktiskt diska. Garanterad ren och fin om händerna i alla fall...


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards