Alla inlägg under december 2008

Av Biddy - 13 december 2008 20:01


Alldeles strax - ska bara kolla av cyberspacelivet först - lite kort (haha) - men sen är det rakt ned i ett varmt skönt bad.


Jag älskar mitt badkar!!!


Särskilt efter 1 natt med näst intill 0 sömn, därefter 14 ton hö som skulle hanteras, för att sen avsluta med mockning och ridning....alltså stallet hela dan!!


Jag är såååå slut. Shit pommes frittes. Jag vet såklart att badet inte kan fixa träningsvärken i axlar och armar som kommer i morgon men det är grymt skönt.


Jag kanske somnar?

Av Biddy - 11 december 2008 22:55


...med web-msn!


Yes - Annelie - jag vill adda dig och jag har försökt men jag hittar inte.... :-(


Det tar väldigt mycket cyberspacelivtid...men det är givande - jag får verkligen agera ut min nyfikenhet på människor ordentligt - fattar inte vart jag får det ifrån?

Av Biddy - 11 december 2008 21:35


....och den ena korven har jag ätit upp redan. Gott. Och stuvat in mina 3 Tokajer-viner lite här och var. Och placerat min Palinka (aprikos) i skåpet. Och lagt de andra korvarna i kylen.


Jag har korv i flera veckor (nej - ändra - ett par dagar) framöver. Hehe.


Nu är det fullt cyberspaceliv som gäller!!!!

Av Biddy - 10 december 2008 22:35


I dag har jag ätit grishjärna till middag. Panerad och friterad och med tartarsås och kokta grönsaker och samma goda mörka öl som i går - och nu glömde jag nästan Palinkan som vi drack allra först - i dag blev det aprikos - i går var det päron.


Ska snart knoppa - men måste ju leva lite cyberspaceliv först....


Det har varit - eller är?? - streik på flyglatsen i Budapest. Men om jag har en jävla tur så kommer jag hem i morgon.


Ska bli helt okej. Sen blir det dejting igen....hehe!

Av Biddy - 10 december 2008 16:39


Jag har inga arbetarkläder med mig till Ungern. Hade inte riktigt räknat med att gå omkring i en rökig verkstad hela dagarna -eller kanske - men inte räknat med att det skulle vara så här.


Det är mycket jag inte förstår. Jag förstår inte hur man kan arbeta med en underleverantör så länge utan att skaffa sig dokumenterade kontrollrutiner. Men det verkar vara helt naturligt att det är så.


Jag ska bara bort och dess mer jag är med om dess säkrare är jag på det.


Och mobilhelvetet krånglar och krånglar och krånglar....



Av Biddy - 9 december 2008 23:39


Det är väl det jag tycker först och främst.


Platt - vilket jag faktiskt verkligen gillar - och gott. Härliga sallader som tillbehör med syltade paprikor etc etc. Mycket gott.


Jag har ätit grishjärna i dag - inte hel och inte bara den men den fanns med i nån maträtt jag käkade till middag. Gott.


Och jag bad om en söt ungersk mörk öl - och jag ska ta med mig flaskan hem. Jag tänkte jag skulle börja samla på flaskor från olika länder med olika mörkt öl som jag gillar. Med min resefrekvens kommer det bli ca 3 flaskor per år så det lär bli en rätt liten samling iofs...

Av Biddy - 9 december 2008 23:13


I lost you today! I saw you hade closed your profile - very sad - and incredibly sad that strangers can affect one in such a strong negative way as this person has to you on Facebook. 


They say it´s not safe (FB) ´cause they "own" our information - crap - that is nothing compare to terror from stangers.


If someone started sending strange messages to my friends of friends etc etc - giving out false information about me or what I´ve done or said or what ever - I would probably find out who were my true friends or not.




Av Biddy - 9 december 2008 18:16


Den blir sjukare och sjukare. Stänger av sig. Stänger nästan av sig. Vill sen inte alls stänga av sig. Vill inte bli påslågen igen. Skickar meddelande att jag har meddelanden på mobilsvar (typ 30 ggr i dag - och det är INTE ett skämt) fast jag inte har det. Jo - och sen det vanliga att den bara stänger av mitt under författandet av meddelande eller mitt i samtal.


Tänk positivt.


Snart har jag en sprillans ny mobil.


Hehe - och den gamla kommer få leva ut som elektronikskrot!!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards