Alla inlägg den 27 maj 2008

Av Biddy - 27 maj 2008 12:56


Jag vill nog dit. Måste bara hitta några som vill åka med. Väntar svar från Alexandra och Jonas. Nån annan som vill åka med? En mysig helg på Kilafors Herrgård - ingen kan väl säga nej till det.....??


Ett av mina gamla favvoband - Helloween - kommer ju dit. Hade varit GRYMT kul att få se dem. Och Alice Cooper. Och Entombed....


http://www.rockweekend.se/index.php



Av Biddy - 27 maj 2008 09:59


Nu är det faktiskt bara 1 körning kvar över hela lägenheten. Sen ska det vara klart. Hade tänkt göra det i morse men jag var alldeles för trött. I går kväll körde jag skurklutar över gamla golvet, det verkar som det gick bra. Får se i dag när det har torkat lite till.


Börjar bli trött på skurmaskinen nu.


Bläh.

Av Biddy - 27 maj 2008 09:37


Mycket förvirrande träning.

Kontigt vad man kan tänka efteråt "jag borde ha"... Varför tänker jag inte mer före?

Jag borde ha bett henne rida Xijade - att ta en lektion i förvirrat, trött, slitet tillstånd är INTE bra. De senaste gångerna jag har ridit honom har jag strikt försökt hålla mig till det som sas på Carde-kursen. Och i går var det en vällans mycket nytt. Och INGEN kommentar om kontakt - bara lite fokus på nosens position - inget om mina sjänklar - och ingen fortsättning av Carde-övningarna med massa med (för hästen) "easy transitions". Men sluta skulle vi göra?! På volten. Och en massa galopparbete - bl a minska volten kraftigt - till och med med lite utåtställning. Vi som inte ens hittils har jobbat på små volte ri galopp.


Jag fattade nada.


Min hjärna sätter tyvärr tvärstopp för min kropps förmåga att utföra kommandon på ett rätt sätt om den inte får en förståelse för det hela. Och en förvirrad, trött och sliten hjärna fungerar inte så bra. Inte min i alla fall.


Jag behöver (det här är 37-åringen som känner sig själv som säger så) att få förklarat tråden från Carde-kursen (eller från det gamla) in i det nya för att jag ska hänga med. Jag klarar inte bara att koppla bort min (tyvärr ibland alldeles för) logiskt tänkande hjärna och GÖRA och KÄNNA.


Hade jag varit en sån jävla supertalang på att rida hade jag väl för fan ridit lägst medelsvår nu. Att säga att jag ska sluta tänka när det är att tänka som gör att jag över huvudet taget kommer framåt i ridningen funkar INTE.


Hittade bara bitvis flowet som jag haft senaste gångarna.


Nån som vill köpa en multitalang Lusitano (skulle säkert kunna gå nationell fälttävlan) som dessutom är oerhört vänlig, trevlig, lätthanterlig, orädd etc etc?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards