Alla inlägg under september 2008

Av Biddy - 20 september 2008 10:37


För första gången sen jag flyttade hit har jag gjort riktig havregröt. I kastrull - på spisen! Mikrogröt = ingen smak och äcklig konsistens och en massa minnen av nästan 4 års samboskap utan en enda sovmorron som det innebar att bo med en träningsnarkoman som ställde klockan varenda jävla helgmorgon...så det undviker jag till 200% och lite till.


Ska det va ska det va kokt gröt - som har kokt riktigt länge. Sö gröten blir grötig och inte bara gryn och vatten i blandning. Självklart har jag alldeles för mycket salt, smör och något annat gott i den - det är väldigt mycket "min" gröt och säkerligen inte superhälsosamt - men det skiter jag i...


Så nu ska jag ta en liten portion till  :-)

Av Biddy - 20 september 2008 09:58


...att vara utvilad. Men i dag vaknade jag sådär mysigt trögt, utan att vara tung i huvudet eller nåt, bara skönt mjukt utvilat. Låg och kramade kudde och täcke och nosade in lukten av rena sängkläder och mådde svinbra med mig själv.


Hihi  - jag älskar min säng!!


Senaste par veckorna har jag kommit i gång och drömma ordentligt. En hel del väldigt konstigt. Som exv att min ex-man hade fått en till son - i tonåren - som hade epilepsi och var lätt hjärnskadad. Mycket knasigt. Vår nya PL har en son med epilepsi men jag fattar inte varför min hjärna kopplar i hop han med mitt ex?


En annan dröm var att jag faktiskt hade sex med en jag tyckte var på tok för gammal. Gråhårig (fast det är var och varannan kille över 35 i alla fall), lång, smal och med glasögon (nej - jag känner ingen som ser ut så) och det lustiga är att jag tyckte inte alls han var snygg men han var hur skön som helst i sängen. Undrar om det har med min egen rätt unga dejt att göra? Vad kallas det - ngt Freudianskt eller så?


Av Biddy - 19 september 2008 23:30


...skulle verkligen behöva stavkontroll! Det som är mest irriterande är att jag måste gå in och redigera då. Vore bra mycket bättre om jag kunde fokusera och tänka till lite extra direkt när jag skriver...


...men jag är ju faktiskt norska...


...och i och med att jag inte är så inne i det som har med Gud och herren att göra förlåter jag mig själv för det att jag skrev härrans och inte herrans.


Det här är egentligen bara svammel. Ska strax gå och lägga mig. Men jag känner mig lite lätt frustrerad.


Har haft besök. Har inte längre besök. Men det är väl lika bra för jag har faktiskt tänkt åka hyggligt tidigt (dvs när jag vaknar...) till jobbet i morgon, och hade han stannat kvar hade det inte blivit mycket gjort annat än jäkligt sköna aktiviteter.


Måste vara lite duktig flicka. Eller snarare - har åt helvete för mycket att göra....och det är stort projektmöte på tisdag eller onsdag och jag måste beta av en del fram till dess. Så det är bara att ligga ned och dra...


Men i alla fall - nu är det go natt!

Av Biddy - 19 september 2008 19:41


Fick besked i går att jag skulle rida i dag - inte på måndag för Cricco och Hans skulle åka bort några dagar - oops - var väl inte helt förberedd och SÅKLART kom jag inte ifrån jobbet i tid..


...låg i 160 hela vägen till Kungsängen - inte bästa förberedelse för 100% fokusering men det gick väldigt bra. Bara helt enkelt väldigt bra.


 Och nu vill jag absolut inte blogga längre för nu har jag besök...


:-)

Av Biddy - 19 september 2008 19:32


...då jag "tog bort" min civilstatus singel på FB. Hade inte riktigt räknat med det. Känns MYCKET konstigt. Folk håller koll helt enkelt. Hm. Men det är väl kanske det jag känner en viss trygghet i oxå?


Fast jag har inte fått bort applikationen Are U Interested. Och det dräller in med Yes...fast jag får väl kolla lite extra. När jag hinner.


Just nu sitter jag och väntar på orsaken till att jag inte känner mig singel längre. Blir bara sällskap i kväll - han ska hem och sova sen - ska tidigt upp i morgon bitti. Trist. Men jag överlever.


Han är lite sen och det var en jäkla tur - så hann jag faktiskt diska. Garanterad ren och fin om händerna i alla fall...


Av Biddy - 18 september 2008 16:09


Jag hade inte räknat med att jag skulle upp mitt i natten (eller vid 4 eller när det var) och spy...och att jag skulle må tjuvens hela dan...


Så nu som jag börjar bli lite piggare kan jag knappt blogga. Batteriet på PC´n är strax slut.


Mer skit i dag med andra ord. Usch.


Men jag pallar nog för Alexandrabesök - hon kommer efter träningen vid 18, ska bli trevligt. Just nu ska jag maila min dejt - göra en kopp kaffe - duscha - och städa lite.


Bye bye!

Av Biddy - 17 september 2008 22:26


Det är några riktigt passande ord om dagen i dag, faktiskt. Eller - det är väl de enda passande orden om dagen!!


Skit på jobbet - inget flyt alls. Timmarna räcker bara inte till. Men det var riktigt roligt i går med laserdome och föreläsning och trolleri med en större del av avdelningen. Riktigt bra. Kanske blev lite antiklimax i dag - efter den mentala tränings-föresläsningen i går?


Skit med hästträningen - Annelie fick inget flyt alls - men det var inte roligt att titta på heller. Och DUBBELskit när tränaren kommer fram och säger "nu vet inte jag hur den här rasen rör sig men det ser nästan ut som han inte gärna vill landa = ont i frambenen..." Hur kul är det på en skala att höra? Och det är inte kul att Annelie inte hittar flytet - det ska ju vara bara roligt (okej - liiite jobbigt) för henne - man ibland tappar man faktiskt känslan (haha - vet väl jag riktigt riktigt väl hur DET känns!!).


Skit med PC´n - hade precis fått i gång den och sen gick det inte att få svenska bokstäver - IGEN! Japans täckenuppsättning på tangentbordet. Så det var till att göra en "system restore". Var tvungen att ringa Heikki för jag kom såklart inte i håg vart jag skulle leta efter det själv..


Skit med dejt....sov över i Uppsala i går - bara sov - och det var INTE smart kan jag säga... MYCKET frustrerande i dag. Och nu kommer det dröja till i bästa fall på fredag - eller i värsta fall på söndag kväll. Det är inte det att jag inte överlever rent känslomässigt - men han är så skön....och förbannat lätt att va med. Mmmmm!


Jag har ändrat min civilstatus - på Facebook (men såklart egentligen IRL). Dvs jag har tagit bort att jag är singel och att jag letar efter killar. Känns inte riktigt lika relevant just nu. Inte för att vi har sagt något om vad vi håller på med - min dejt och jag - alltså vad vi ska kalla "det", om det nu är något "det" - men i och med att timmarna vi delar är verkliga så är "det" ju nåt - men vi har alltså inte pratat om vad "det" är. Och jag har inget superbehov att bestämma att "så här säger vi att vi gör" - jag tar det som det kommer och det känns väldigt okej att klara göra det. Jag sa i alla fall till han att jag hade ändrat på FB. Och att jag inte kände mig singel längre. Men jag ÄR faktiskt inte singel längre - och sanningsenligt ska man ju vara - eller hur? Måste jag faktiskt vara i alla fall..


Och skit med tidsplaneringen....jag höll på att städa innan jag satte mig med PCn, men sen när jag väl kom igång med cyberlife-uppdateringen så gick väl tiden liiite för fort. Så nu är det egentligen väl över läggdags redan.


Tror jag kommer sova som en stock...trots avsaknad av skön, varm, stark, mjuk kropp bredvid...


Go natt!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards