Alla inlägg under september 2008

Av Biddy - 12 september 2008 20:41


Your friends have voted on your strengths and weaknesses:

STRENGTHS:

most adventurous
nicest
bravest

WEAKNESSES:

person with the best hair
person with the best profile picture


Mest äventyrliga? Jag som har min plats på jorden pluss/minus 2 meter ovan fast mark eller under vatten - och som hellre plockar svamp än hoppar bungyjump (det skulle krävas mer än 200 000....)?


Tur för mig att jag inte tar allt här i livet på allvar - och absolut inte allt på FB.

Av Biddy - 12 september 2008 20:27

Det här är min något sena middag... En omelett med rucola, lök, paprika, rostbiff och parmesan.... Hittat på helt själv. Hoppas bara det går att äta oxå....

Av Biddy - 12 september 2008 19:37


..för det jag behöver göra nu.


Hade egentligen tänkt jobba till strax efter 19 men jag blev bara för trött. Det finns inte en chans att jag nånsin kommer jobba ihjäl mig - jag kommer långt innan det är risk för det helt enkelt somna vid tangentbordet....


I bilen på väg hem tänkte jag på det jag "bara" ska göra typ nu som jag är hemma.


Ska bara blogga lite först.

Sen bara göra lite mat.

Sen bara packa kappsäcken (igen).

Och för att kunna göra den komplett måste jag bara ut i förrådet och kolla efter gummistövlarna (vi ska plocka svamp på söndag - det kräver sin utrustning...).

Sen ska jag bara blogga lite till samtidigt som jag kör min vanliga cyberlifeuppdatering.

Till sist ska jag bara gå och lägga mig....och det allra sista jag tänker göra i dag är att sms´a min Uppsaladejt och säga att jag saknar han....för jag gör faktiskt det...


Suck.


Av Biddy - 10 september 2008 22:04


Jag är faktiskt lite osäker på vad min Uppsaladejt vill med mig. Vet inte riktigt vart jag har han - men just nu - när det är så nytt - så gör det inget. Jag kan hantera det. Jag får liksom det jag behöver och har krav på - just nu - så jag är nöjd. Men det är ändå det här ständiga behovet av att veta. Konstigt. Undrar när jag ska växa ifrån det?


Men jag blev i alla fall väldigt glad över ett sms jag fick från han i dag ... jag frågade om han ville se mig igen - och han svarade bl a med att han längtar redan nu tills nästa gång vi ses. Mmmm!!


Har pratat med han i kväll. Vi ska ses i morrn. Hoppas bara jag får ordning på min insomning (får se om jag får recept på Imovane i morrn) för vi måste ju för f.. kunna sova bredvid varann.


Nu är det i alla fall go natt för mig!

Av Biddy - 10 september 2008 21:52


Vi har ett litet litet yttepyttelitet gymrum på jobbet. Och i måndags efter core-träningen var jag där och körde på det jag tror heter en cross-trainer. 

Det heter cross-trainer - jag har precis hittat en bild på en sån... I alla fall - jag körde drygt 1/2-timma - i takt med musiken ibland (det finns stereo där!) och även om jag var rätt skeptisk till apparaten så gjorde den jobbet...jag blev svettig och anfådd och fick mjölksyrekänningar både här och där. Sen gjorde jag lite dips och några armhävningar - kändes jäkligt bra. (Kanske för att jag bara gjorde några och inte så många....?)


Nu som jag inte röker har jag vällans ångest att gå upp i vikt (dvs mer än de 2 kg jag redan nu väger för mkt...) så jag bestämde mig för att köra 2 dgr i veckan på den. Så i morrn är det dags igen. Tänkte utöka till 40 minuter.


Det kommer bli så bra!


Dvs - om jag bara kan hålla mig till att träna 2 dgr i veckan nu. Har ju varit såååå bra på att klara träningen tills nu ... eller?

Av Biddy - 10 september 2008 20:47

Min middag. En liten sallad med rucola, rostbiff, paprika, lök, soltorkade tomater och riven parmesan......och sen en öl till det. Fast den är mest för att jag ska bli trött.... Men jag är lite stolt av min lilla gnutta hälsosamhet...

Av Biddy - 9 september 2008 19:58


Hihi - jag får besök! Av min Uppsaladejt.... 1a gången han kommer hit. Jag är faktiskt lite smånervös att han ska tycka det är totalt dödtrist att vara här...jag menar - jag har ingen TV...och visst jag har en stereo men den är inte direkt ihopkopplad... Kanske han kan göra det? Men han kommer ju hit för att (bl a) sova - jag sov knappt nåt alls i natt - vet inte varför men det bara ville sig inte.


Men nu ska det dras över lite med dammsugaren -- lite kläder ska vikas (sen söndagens tvättning) -- och jag ska bli ren och fin.


Sen så... ;-)

Av Biddy - 7 september 2008 22:33


Visst är jag bra på att planera? Som glömmer bort att jag har tvätttid på samma dag och samma tid som jag har kvällsfodring i stallet? Hade väl inte gjort nåt om stallet bara inte hade legat 3,5 mil bort.... Glöm ridning i dag.


Slängde in första 3 maskinerna strax innan jag stack till stallet. Tokstressade där - körde hem på 25 min - sprang ned och slängde ur den rena och in nästa omgång skittvätt.


Så NU har jag snart lägenheten full av ren tvätt - mer eller mindre torrt - och jag lär inte komma i säng på ett tag än.


Vilket ju är precis vad jag behöver på en söndag kväll - eller hur?


Massor med minuspoäng på vuxendelen av mitt liv....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards