Alla inlägg under augusti 2008

Av Biddy - 18 augusti 2008 22:26


Killar? Ja men det rör på sig men jag vet inte om det blir nåt av nåt.


Han som har varit på semester (som jag hade ett par dejter med) är det tyst ifrån....


Ska träffa en som verkar trevlig men har en annorlunda stil (typ) i morgon...ska ta en öl bara och kolla hur det är att se han. Han har grymt skön röst...


Sen är det lite mail och mess med en som jag faktiskt har träffat...som inte var så dum...men han bor långt bort.


 Senaste automatchningen på Q500 var (vilken överraskning) bara norrmän! Igen! Måste nog snart kolla om jag kän ändra inställningar till att inskränka mig till Sverige och Stockholmsregionen. Typ.


På Singelty har de infört en ny funktion - de visar bild på 12 killar "enligt mitt val". Rätt roligt - slipper söka - och det är bara att refresha så kommer nya bilder. Har fått några mail från några nya (ja - okej - bara ett par dådå) men ingen som jag tycker verkar intressant.


Gäsp - nu är det läggdags!

Av Biddy - 18 augusti 2008 22:20


Riktigt jävla skit är det. Fick svar på analysen i dag och det är det han har. Var ute och mockade - fast först sprutade ML han med antibiotikan. Jag hade tänkt att bromsa honom men det finns alltså ingen brems i vårt stall! Inte bland 20 hästägare! Helt otroligt... Jag fick vrida om örat på han - men då gick det superbra.


Stackars stackars pålle. Och jag VET man inte ska förmänskliga hästar - men han var faktiskt väldigt "mammig" i dag. Väldigt kelsjuk.


ML ska spruta honom även i morgon och onsdag - han får gå i sjukhage till dess - sen blir det väl skritt från helgen av.

Av Biddy - 18 augusti 2008 22:02


Började på core-träning i dag - ska gå varje måndag fram till jul. Det var helt ok - fanns några rörelser som jag kände var "nära" smärtan men i övrigt ok. Tror inte det blir nån vidare träningsvärk dock - inte i första skedet. Jag ska fråga tjejen om jag får skriva av programmet för varje gång så jag kan köra hemma oxå (visst - med min fiiina självdisiplin - eller hur?).


Har gjort några armhävningar och sit-ups de senaste dagarna. Chins = inga.


Men jag konkade några höbalar här om dan....


;-)

Av Biddy - 17 augusti 2008 15:37


Visst tycker jag det - att livet är en berg- och dalbana. Visst kan jag acceptera både det ena och det andra - det mesta tycker jag väl ändå att jag kan skaka av mig utan större problem. Men i dag är det inte kul...har ett riktigt tungt lock över mitt liv känns det som.


Xijade hade 41,1 i feber i går då jag kom ut. Och i och med att jag hade varit hyggligt bakfull var jag inte ute supertidigt heller...så det blev att ringa distriktaren och sen vänta en evighet...


Han behandlades för ehrlichia - även om det inte går att diagnostisera förän blodproven är klara på måndag. Och nu sitter jag och väntar att veterinären ska ringa och meddela när han kommer för 2a dagens behandling. Han ska sprutas i 5 dagar så jag måste få tag i veterinär på måndag som kan ta det från måndag till onsdag.


All glädje med medryttare och träning försvann. Jag gillar inte att göra folk besvikna - och även om man kan säga att shit happens så blir det inte kul att ringa Annelie och säga att hoppträningen får vänta. Om det är ehrlichia kommer han få vila hela veckan....


Och kostnaden...där rök väl den planderade betalningen på hoppsadeln kan jag säga...


Sen i morse ringde min tränare. Och var inte särskilt positiv. Gnällde över att jag inte hade fixat i ordning all information til måndagens träning. Undrade när jag skulle ut och tävla...och lite annat. Blev bara för mycket. Måste ringa henne och be henne komma ihåg:

1) jag flyttade till Ålsta pga henne

2) då var det fast tid på måndagar - varannan - och hon kom ut för endast 1 elev (Britt)

3) jag skulle inte köpt en unghäst - jag hade som målsättning att köpa en äldre jag kunne få medryttare till ganska snart

4) jag har delvis varit med och skaffat henne 2 nya elever på Ålsta sen jag kom dit


....så i princip har jag lagt ned bra mycket mer tid och jävligt mycket mer pengar än planerad - mest för att hon är den enda som mest uppfyller mina ideal som tränare.


Varför just det här blev droppen vet jag inte. Men det kan ha något med fredagen att göra oxå. Men det tar jag sen - nu ska jag ringa Alexandra och messa till en kille som verkar väldigt trevlig - som jag ska träffa på tisdag! Får blogga mer när jag kommer hem sen - efter kvällsfodringen.

Av Biddy - 14 augusti 2008 22:32


Funkar klockrent. Jag har en såååå trevlig medryttare. Som gillar hästen. Och hästen gillar henne.


I går var hon ute och vi (ja alltså hon då) hoppade lite på utebanan - vi satte upp en kvadrat med stöd och bommar - fick dra fram träbommarna för de är 3,5 m långa. Fin pålle. Byter!! Och jag tyckte vi funkade bra tillsammans "alla 3".


I dag fick hon rida ut med Alma & Annika - i nästan-stormen! Jag var liiiite orolig över hur han skulle vara - men han hade varit värsta ängeln. Inte ens några glädjekast med huvudet. Alltså är han väldigt väldigt trött. Kanske dags med mer mat?


Av Biddy - 13 augusti 2008 22:33



Samtal i örat!! Hihi!

Av Biddy - 13 augusti 2008 22:27


...batteriet på PCn håller på att ta slut.


Jag vill helst bara gå och lägga mig - men jag "måste bara"...lite FB, lite Singelty och SÅKLART lite blogg.


...måste dricka upp min Mariestads oxå....

Av Biddy - 12 augusti 2008 23:34


...och sötaste henne skickade mess sen att pålle hade varit riktigt trött och inte alls så pigg på att springa fort fort på stubbåkern. Men hon hade gjort öppnor i alla gångarter och det är PRECIS vad han behöver.


Bra att han får känna på att det inte bara ska lekas på stubbåkern!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards