Alla inlägg under oktober 2008

Av Biddy - 20 oktober 2008 23:20


Sökte på google på "tjejer med tvättbräda" och fick upp en tråd på nåt forum som heter Kolozzeum. Kul att läsa om killars och några tjejers sätt att träna mage. Blev lite inspirerad. Men jag är ju även lite (bara lite) rädd att tappa de ynka små bröst jag har...


Tittade lite mer på sökresultaten - och (LOL!!) hittade riktigt riktigt tjejgodis... HÄR!!!

Av Biddy - 20 oktober 2008 22:58


...för även om segling är en olympisk sport och allt så kan jag inte kalla det träning det som jag gjorde på båten i Kroatien förra veckan. Inte med gott samvete inte. Sprang lite och skrek lite kanske - men inte träning inte.


Men i dag så! Var på coreträning med annan instruktör än vanliga Anna. Han var väldigt fokuserad på att slappna av i alla muskler utom de vi behövde (vilket jag behövde MYCKET) - och han pratade mer men det var ett väldigt trevlig pass. Men som "biverknad" fick jag kommentaren "du måste slappna av i magen - man ser nästan rutorna genom tröjan"... MEN HÅLLA; han sa RUTORNA!!!!!! Hihihi. Blev lite mallig där - även om jag nu gjorde fel.


Sen tillbaka till jobbet - jobbade lite - drack en appelsinjuice - och körde 45 minuter på crosstrainern. Blev genomsvettig och växlade bra mellan lätt/snabbt - lätt/baklänges - tungt som fan... På slutet "spurtade" jag lite och sen klev jag av och tog pulsen. Kan ha varit uppåt 200 - är det möjligt? Har messat Alexandra om jag får låna hennes pulsmätare och kolla sen vad jag kommer upp i. Tror jag kan ha rätt hög puls faktiskt.


Men men - sen med de 20 minuter & mockning - och ingen mat förän jag kom hem (och då var det måltidsdrycken + 2 ägg) så måste jag ha bränt lite i dag i alla fall. Nästa gång vet jag inte riktigt när det blir - kan bli på fredag eller onsdag?

Av Biddy - 20 oktober 2008 22:44


 ...om man nu kan kalla 20 minuters skritt och arbete för hand för igångsättning. Men jag gör det i alla fall. Och jag ryktade till och med min häst i dag - WOW!! Fast inte svansen - där krävs varmt vatten, shampo och en jävla massa showshine....


Han var glad i alla fall. Och lite busig. Men nu är det disiplin igen - så då blir han snart snäll.


I morgon tror jag att jag ska skritta lite på honom!!!


Fast jag funderar ända på att sälja honom....

Av Biddy - 19 oktober 2008 21:39


...något som många svenskar har svårt att fatta.


Via min tvärt-emot-bloggare i Norge har jag i dag hittat en länk till en kille som skriver ALLT på nynorsk. Enligt mig är han väl nägra nog riktigt knäpp men ändå. Kul är det.


Håll till godo: Are Kalvös hemsida


Ja - och såklart kom jag inte i säng för den som undrar det.....skulle bara....

Av Biddy - 19 oktober 2008 21:05


Från Facebook alltså. Men jag fick chattat lite med lillsyrran och Christoffer - lilla solstrålen.


Men nu blev jag inte bara lite trött utan riktigt riktigt trött - blev utslängd varje minut ungefär - jag kryper ur cyberspacevärlden nu och ned i sängen.


Jag älskar min säng - den är världens bästa - fast det bara är en helt vanlig IKEA-säng - men den är mysig som bara den att bara vara i - om jag skulle välja 1 enda möbel skulle det bli min säng.


Vet att det är tidigt - men jag har kämpat hårt (....??) med tampar och segel och ölburkar i en vecka - så det är klart jag har rätt att vara lite extra trött nu.


Eller hur?

Av Biddy - 19 oktober 2008 20:43


Jag kom.

Jag slet ut hästen ur boxen.

Jag tog av han täcket och la på det igen (allt satt där det skulle på han).

Jag mockade.

Jag slängde in hästen igen.

Jag åkte hem.....



Av Biddy - 19 oktober 2008 17:02


Hade sån tur att jag blev hämtad i går. Det blev mycket mys.... Och sen blev det käk och bio i Kista på kvällen - såg Max Payne - rätt okej - coola effekter tyckte jag. Hittade en vinterjacka oxå - som jag egentligen inte hade råd med men jag köpte den ändå. Måste ju ändå ha en - eller hur?


I dag var det lugn och lång och skön morgon. Blev trött efter frukost och därför blev det blev lite extra sömn mitt på dagen. Och sen när jag väl klev upp pajade magen. Totalt. Jag skiter inte. Jag pissar från 2 hål (inte många som kan DET inte!!)


Så jag har fått ta vätskeersättning och nu är jag såpass pigg att jag ska hoppa i duschen och ta en sväng till stallet. Pålle lever efter vad jag har hört.

Av Biddy - 17 oktober 2008 15:41


Sista dagen i dag.  Och precis som jag sa i gar fick vi ingen sol - det var regn i dag till och med. Men med endast en dag med lite sämre väder pa en vecka ska jag vara nöjd ända ju.... 


Fast saklart just nu skiner solen...


Nu bli det att packa det som gar att packas - sen ska skeppet besiktigas - sen ska vi in till gamla stadsdelen i Split som ska vara hur mysigt som helst. Det blir lite shopping och mat där i kväll.


Sista kvällen....suck. 


Jag har lite problem att känna entusiasme just nu känner jag. Det är lite smatrist att tänka pa att i morgon är jag tillbaka i Sverige. Den här veckan har varit enormt bra - och tydligen kan jag segla lite oxa. Nu är det snat tillbaka till jobb - och jag vet faktiskt inte ens om hästen lever - men kompisar och annat gott ska det saklart bli skönt att se igen. 


Men ända... 


Ena dagen hade vi en filmfotograf ombord - Navigare ska tydligen ha en stand pa batmässan - och det är alltsa möjligt att jag kan vara pa en storbildskärm om inte sa länge. Har blandade känslor inför det faktiskt - men men. Filmen ska jag i alla fall se till att skaffa  - hihi!!  


Sen blir det nog konstigt att bli nykter igen. Kan inte riktigt första hur det faktiskt har kunnat fungera att vara relativt onykter varje bidiga dag...men men. Min verklighet kommer ända vara väldigt  gungig i en vecka eller sa framöver - sa jag kommer nog känna mig hyggligt onykter ett tag till i alla fall. 


Nej - det här far räcka -  nu ska jag kolla lite mail och lite FB och sen ned till rästen av gänget igen.


Ses snart!! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards