Alla inlägg under juli 2008

Av Biddy - 4 juli 2008 08:36


Två svek denna veckan.


Jag skulle ringt Annelie på väg hem från stallet i går. Jag LÄNGTAR efter att träffa henne igen - har varit väldigt länge sen. Men det blev väl för mycket frustration i skallen efter den dåliga ridningen och beskedet om bilhelvetets avgasslang - så jag glömde bort!! FÖRLÅT!!


Men Jessica kom jag i håg att ringa på väg hem! Minsann! En riktig skitstövel det är vad jag är! Men ang Jessica har jag tänkt och tänkt och det det gäller förståss det med stallplats. Det kommer ju inte fungera. Jag behöver desperat ha en kontinuerlig träning så att jag kanske kan lära mig rida innan jag blir 100, och ska jag sitta och kuska runt så blir det bara pannkaka av allt. Och jag trivs så vansinnigt bra där jag är. Hade jag inte gjort det hade det varit enkelt - men jag trodde inte det gick att trivas så bra i ett stall! Men svek 2 blev i alla fall att jag berättade för henne att jag inte kommer flytta. Tungt. För mig. Att säga såna saker.

Av Biddy - 4 juli 2008 08:27


Jag kan köra två tvättstugor samtidigt....


Klar fördel att vara ledig en fredag morgon map låg belastning i tvättstugorna.


Vi har rätt bra här hos oss (alltså oss som i vår förening). Rakt över gården bara - 2 stugor i källaren. Konstigt ord egentligen - tvättstuga. Tvättrum är det ju egentligen. (Nu är det svammelvarning på orden här....)


Jag är inte helt normal på alla nivåer alltid  -jag har förstått det - för jag har bl a några riktigt svåra tvångsbeteenden. Som exv att jag inte kan lämna en tvättstuga ostädad. Det är skitjobbigt faktiskt  - för det innebär att jag alltid städar efter minst 4 andra personer om jag ska döma efter skiten som folk lämnar efter sig.


Sånt förstår inte jag. Begriper det inte - att man bara kan gå iväg sådär. Undrar om jag ska skriva in det i kravspecen på mannen i mitt liv - måste kunna städa tvättstugor....

Av Biddy - 4 juli 2008 00:23


I morgon ska jag åka till Norge.


Det är kusinbröllop (stavas det med 2 p?) i Trondheim.

Först flyga till Oslo och möta farsan - sen flyger vi samma plan till Trondheim. Han bjuder på hotell hela helgen. MYCKET bra far att ha. Inte konstigt jag aldrig blir vuxen...


Fick vidarebefordrat ett mail av farsan - från brudparet. Det stod att det skulle vara en förfest för ungdommarna fredag kväll. Jag tyckte det var sååå roligt - till jag kom på att jag nog måste kolla om jag är lämpad. Även om jag känner mig som 22 är det inte säkert att de tycker jag egentligen är det.....


Så i morgon är det inget jobb - "bara" lite tvättstuga - och i går då jag hade ThinkPad´en med hem funkade ju inte bloggagratis - så i dag har jag haft förrådet högst upp på kroppen fullt av tankar som skulle ut. På bloggen. Så därför jag har turbobloggat nu ett tag.


Jag skriver så det ryker - nästan....


En komis har PRECIS startat en blogg. Hon tänker MMS-blogga. Hm. jag blev lite inspirerad. Det ska fungera även med min mobil - måste nog plugga på lite.


Fast nu är jag faktiskt så trött så ögonen börjar verka lite. Måste dock ta en liten macka innan jag HOPPAR till sängs.


Norge - om bara 12 timmar - OJ vad jag längtar!!


Av Biddy - 4 juli 2008 00:16


Bytte bakre delen av avgasröret för bara några veckor sen. Men pruttandet fortsatte. I dag har Erik kollat - och det är flexislangen mellan grenrör och främre katalysatorn som har börjat säga tack och hej...


Det är rätt roligt, jag råkade klicka på nån sniklänk "värdera din bil" (som jag sen fick en JÄVLA faktura på) - där min Galant är värderad till mellan 27 och 33 000.


Jag fick till och med hem ett riktigt fint papper på det. Fast det fanns tydligen en del saker som kunde dra ned värdet.


Så jag gissar att min är värd ca .... 0 kr??


Har surfat lite på nya(re) bilar men det verkar vara svårt. Att ha råd med den jag vill ha är allra svårast. Men innan oktober måste jag nästan ha hittat en bättre. Som drar lite mindre. Som är lite nyare. Som jag kan åka 160 i på motorvägen utan att det susar i skallen när jag stannar. Ni vet sån där nattklubbsljud i huvudet? Lite tröttsamt när det är bilen som ger det..

Av Biddy - 4 juli 2008 00:09


...och frimärken är ännu mer intressanta i dag än här om dan.


Dvs jag kunde inte rida i dag. INTE RIDA NÅT BRA ALLS!!! Jag red inte i dag faktiskt - jag bankade mest runt min blivande hamburgare med sporrarna i ridhuset tills vi var svettiga båda två.


Det finns trevligare sätt att bli svettig på. Och trevligare saker att rida....


Så det får räcka som dagbok över dagens träning. BLÄH!


MYCKET trevligare att skriva om i går! Jag blev longerad av Ulrika - pålle var superduktig då - och hon sa att jag sitter så fiiin så fiiint. Men jag menar han är inte direkt svår att sitta på. Nästa vecka kanske vi vi byter häst - och hennes Ingeborg rör något mer på sig än lilla blivande hamburgaren. Kan vara ett bra test om diskbråcksoperationen är helt 100% bra....eller?

Av Biddy - 3 juli 2008 23:53


Vissa saker i mitt liv har jag svårt att förklara. Jag är inte religiös (men jag tror faktiskt på Gud) - men det jag tror lite mer på är väl att det är liiite mer mellan himmel och jord än det som går att "ta på". Eller ibland tror jag på det.


Som när min morfar skulle komma på besök. Alltid - några minuter innan han dök upp - så hördes det som det gick i dörren. På norska kallas det att han hade en "vardögger" - en som gick före.


Och min faster - som jag kan tänka på rätt sällan - och sen kan du ge dig på att hon ringer inom ett par dagar. Det är INGEN annan släktning som gör det - inte ens syrran.


Och sen en kille som drev ett gym jag tränade på i Norge för en massa år sen (eller i går menar jag såklart). Han var massör oxå - och han hade en väldig energi - som kändes som små vibrationer. Mysko som fan.


Och sen här i måndags. Det var dags för första massagen på nya jobbet - en dam i ca 57-års ålder eller nåt. Väldigt duktig. Och absolut lite åt healing-hållet. Jag kände energin. Inget bullshit nu faktiskt. Jag bara flöt iväg på avslappningsvågor som heter duga. Vi fick en enorm kontakt - en sån människa man vill krama på en gång. Så då gjorde jag det som tack för massagen. En helt underbar skön dam!!!!

Av Biddy - 1 juli 2008 22:23



...att gå in igen.


Och jag har dammsugit. Inte damsugit. Jag är faktiskt norska. Jag får skriva lite fel ibland. Jag är oxå VÄLDIGT tacksam när folk faktiskt orkar rätta mig!


Tack tack tack - AnneliEEEEEE  (förlåt....)(ska inte göra om det)!!

Och ang snickare:

- nr 1 = "min" snickare = han som gjorde största delen av jobbet efter vattenskadan - familjefader - supertrevlig - nallebjörnsaktig - och inget för mig. På nåt sätt annat än att snickra.

- nr 2 = supersöt - superläcker - men ung. Och han gillar kvinnor - det är VÄLDIGT långt från vad jag är. Annars kunde jag nog lätt ätit honom med hud och hår och allt vad man säger och lite till. Om jag hade fått chansen.


Haha!!!


Nu är det dags för en kvällsmacka - sen nattinatt. Söta drömmar - kom till mig....

Av Biddy - 1 juli 2008 20:26



Den bara flyger i väg!! 


Har pratat med Anneli i dag. Väldigt trevligt. Ska ringa henne på väg hem från stallet på torsdag - hoppas vi kan ta en fika då.


Och det är lite roligt - världen är liten - en av de som jag nu har match med på FB är bekant till både Anneli och "min" snickare. Den stora snickaren - inte den lilla. Hm. Ska nog ringa snickarn i morgon - skulle väl gjort det i dag - men på jobbet var det MYCKET - och jag åkte inte därifrån förän efter 18. Det tar emot att ringa honom efter arbetstid på nåt sätt.


Även om han tydligen får dåligt samvete för att han inte har gjort klart det sista - och det dåliga samvete dyker tydligen upp under viss påverkan av alkohol - fick faktiskt sms mitt i natten (lördag) med "sorry". Då var det sorry för att han inte hade hört av som om just det sista.


Nej - nu ska jag "bara" kolla in Singelty - och "bara" ladda upp lite bilde rpå FB - sen ska det diskas, damsugas, städas och när det är klart är det läggdags.


;-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards