Alla inlägg under juli 2008

Av Biddy - 10 juli 2008 22:25


Efter jobbet - stallet. Kom hem vid 2130. På med datorn. Fram med middagen (som bestod av 1 Leffe och ett paket Strandamör + 2 mackor).


In på FB och kolla läget. Det är snart snart bara några dagar till jag ska träffa en norsk kille som jag har haft kontakt med på FB. Verkar väldigt trevlig. Han är med sina 3 (!!) barn bl a i Skara och sen till Eskilstuna och ska där kolla på speedway. Norrmannen Rune Holta ska köra så i morrn måste jag kolla vad det är för race.


Jag har fått ett antal "Yes" på are you interested? Väldigt upplyftande. Fast 1 bor i Scotland, några (gamlingar!!) i USA, nån i Dubai (kanske han är störtrik???) Så det var inte så upplyftande ändå...


In på Singelty och kolla läget. Några nya besökare. Var inne på lite profiler och tittade. Tror kanske inte jag ska skämmas så fruktansvärt över att ta kontakt med killar som kanske är ett år eller tre yngre....några av tjejerna (kvinnorna?) som har skrivit i killars gästböcker är BETYDLIGT äldre än bara två tre år äldre än killarna....och de är MÅNGA som gör det.


Sen in på Q500. Inget nytt.


Och nu - lite blogg. Och just nu måste jag göra en macka till för jag är fortfarande hungrig...

Av Biddy - 10 juli 2008 22:20


Först: gårdagen = ja vad gjorde jag med honoom i går?? Jovisstjo - arbete för hand med långa tyglar. Jag lånade Pernillas gramantyglar (men hon var inte där så jag måste fråga i efterhand....). Duktig pålle. Jag var rätt tuff mot honom. Men han jobbade bra!! Ett tag provade jag att gå helt bakom (=nästan i rumpan på han) men det tyckte han var mkt konstigt. Men det är bra koll om han verkligen går framåt.


Sen idag; ridhuset 40 minuter. Superbra. Mkt go!! (Min lata häst...??) Och fin känsla. Fina övergångar - fin i galoppen - fin i sjänkelvikningarna.


På söndag blir det spännande!! Då kommer Anneli ut och ska provrida - en vuxen hoppryttare - som jag verkligen hoppas ska fungera med pålle - för då får jag mina 2 dagars avlastning per vecka!


Håll alla tummar och några till.

Av Biddy - 7 juli 2008 22:07


....eller vad jag nu ska kalla det. Vi såg en båt - och farsan berättade att precis likadan typ av båt hade min farfarsfar seglat runtomkring med - som fiskhandlare. Ned till England och Holland och Tyskland. Från Norges västkust - typ Bergen.


Nån som tvivlar på att vikingarna (de grymmaste och tuffaste dådå) kommer från Norge?


I feel strong...

Av Biddy - 7 juli 2008 21:40


På lördagen - innan det var dags för vigseln - gick farsan och jag en hyggligt lång tur i Trondheim.


Bilderna är:

- Nidelva - tyckte jag fick till en riktig finfin bild faktiskt! Vi står på en av broarna. En gammel...som hade ett namn...


- från Trondheims gamla fästning - och på toppen av taket (!!!!) satt tydligen min far en gång i sin ungdom och drack öl. Det var inte populärt...


- bevis för att det finns mycket fin kultur i Trondheim. En pubskylt med reklam för världens godaste måltid. Jag gillar verkligen England. Kan absolut tänka mig att bo där igen!


- kunde inte låta bli att plåta kinaresturangen som fick flytta....förstår ju varför....


Av Biddy - 7 juli 2008 21:38


 ..men det kanske finns fler sånna här växter - alltså av den kommunikativa typen?


Finns på Gardemoen flygplats...

Av Biddy - 7 juli 2008 21:24


..såklart - i dag - på nätet. Jag som kom hem tidigt för att hinna lägga upp en massa kort på FB, göra massa annat på FB, surfa mängder med killar, blogga massor....


OCH DET GÅR SÅÅÅÅÅ TRÖGT!


Fick en friend request av en 45-årig mann (??) utan kort - som jag nog inte känner - och inte hade han tillräckligt med uppfostran för att ens skicka med ett meddelande. Hoppas verkligen inte jag verkligen känner honom - lite pinsamt dådå. Men så senil är jag väl ändå inte...


Nåja. Ska se om jag kan få till att ladda upp några bilder nu - från Norgeresan.

Av Biddy - 7 juli 2008 21:00


Har ju inte sett honom på flera dagar!!


Anna red privatlektion med han i går - för Ki - och de var uppe på 1.15 Och både Ki och Anna var väldigt väldigt nöjda. Roligt värre. Och Ki hade med ett par kompisar - varav en kanske är intresserad av att hoppa honom (medryttare) - men hon går omkring med spikar i foten just nu!


Sen i helgen ringde en bekant till en av tjejerna som jobbar hos ML - ringde upp henne i dag men kom bara till hennes svarare. Hon ska tydligen vara duktig.


Eventuellt kan tjejen som rider Fizzie tänka sig rida ett litet tag - tills jag får tag på en annan. Anna letar ny medryttare även hon.


I dag blev det "bara" longering - men han jobbade på duktigt faktiskt. Fina pållen....


;-)))

Av Biddy - 6 juli 2008 22:27


Men nu är ändå klockan så mycket att jag inte hinner skriva nåt särskilt mycke om Norgehelgen. Det lär inte bli kort...


....så nu kör jag en "Colting" och lovar att återkomma..


;-)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards