Alla inlägg under juli 2008

Av Biddy - 28 juli 2008 21:41


...trist och glatt...


Det är INTE kul med ryggen. Den är riktigt illa ibland. Fick i alla fall tag på naproxen i dag - körde på med 2 st (och 1 pepsid annars kommer nog hela jävla systemet paja). Ska ta 2 till (+ pepsid) när jag lägger mig. Som jag tror kan bli snart. Fick läkartid 1030 i morgon - hoppas jag får en vettig som kan skriva ut riktiga dunderpiller.


Det som är roligt är min kompis. Det är absolut befriande att ha hittat en som jag kan prata med om (nästan) vad som helst. Många kanske har ett antal kompisar som funkar så på lager - men det har inte jag. Mina kompisar har jag träffat antingen i jobbsammanhang eller hobbysammanhang - och inte från "vi kommunicerar jädrans bra"-sammanhang. Måste väl tacka nätet etc etc för det. Han är dock något frustrerad (i bästa välmening med mitt bästa i tankarna) när det gäller min kroppsfixering som jag har i min jakt på Mr Right. 


Men vad f... Fram till dess att jag träffar tönten Jens - med långt hår och bredare höfter än axlar - och som har endast 1 märke och färg på kallingarna - och som är 195 och väger 80 kg - och blir vansinnigt blixtkär utan att förnuftet kan säga skvatt - så låt mig då i alla fall i tanken och även imagemässigt vältra mig vällustigt med just det - fina kroppar....


Jag är rätt sugen på att ta en sväng in på pridefestivalen. Snyggaste killarna som går på denna jord finns bland bögar och transor. Tro mig - jag har träffat ett antal! Ögongodis är faktiskt aldrig fel. Tycker jag!!!!

Av Biddy - 27 juli 2008 21:48


..men Ingeborg blev riden av lilltjejen. Som faktiskt rider bra! Hon gick i form i alla gångarter - jag ska lägga ut korta filmer men inte i dag....


Roligt att få leka ridinstruktör.


Min lilla fick helt enkelt stå i dag. Hade tänkt rida fram honom själv och sen låta Ingrid hoppa lite men bara tanken på att bära bommar och stöd gjorde ont. Så det blev inget. Och jag ville inte låta henne rida honom helt själv. Än. Nästa år.


Och sötaste Ingrid grät när vi åkte från stallet - det säger väl nåt om vilket toppenställe det är - när en 12-åring från Norge beöker det i 3 dagar och nästan går i upplösning när hon måste åka därifrån!


Suck. Mitt hjärta smälte.....eller typ bara exploderade!

Av Biddy - 27 juli 2008 21:42


..och i dag blev det rätt krisigt på eftermiddagen.


Var uppe på höloftet och skulle visa kusinbarnet vilket hö som skulle ned (hon är superbra stallslav!) - och jag gjorde nåt tokigt antagligen - för efter nån kvart efter det eller så började jag få riktigt ont i ryggen..


..blev bara värre och värre. Ringde Eva (sjuksköterska) - hade hon nåt starkt hemma? Nix - men jag kunde få Ibumetin. Supersnällt - och ännu snällare för hon kunde ta kvällen sa hon. TACK! Ringde Ulrika - jag kunde kolla men hon trodde inte hon hade nåt. Jag hittade eeze - tog 2. Sen ringde Ulrika tillbaka - jag kunde ta Voltaren-piller som hon hade uppe nån stans (som Erik kom i håg). Gud vad bra de är! Så till kvällen (alltså snart) ska jag ta och peppra i mig ett par.


Undrar vad maxdos är?


Det bara måste bli bra till i morgon - konstigt nog har jag inte ont när jag sitter, men när jag går, står och lyfter - men jag är rätt skraj - har inte haft såhär ont sen typ innan operationen....


...och jag ska köra traktor i morgon...

Av Biddy - 27 juli 2008 14:54


Mellan morgon- och eftermiddagspasset i stallet har Ingrid och jag varit nede på klipporna vid Frölunda (bara några minuter från stallet). Helt fantastiskt härligt!! Hittade perfekta klippor - tog död på typ 10 bromsar - och badade massor. Vattnet var otroligt mycket renare än i Rosersberg, så det var betydligt trevligare att bada här.


Sen fick jag mail från han som är på semester. Mums.


Hihi!


Nu ska hästar fodras, gångar sopas och ett styck kusinbarn ska få motionerat sig ordentligt. Hon ska få rida både min och Ingeborg i dag.


Hon kommer dessutom komma hem solbränd och (misstänker jag med tanke på all bading) med simhud mellan fötterna....undrar om jag får ned henne igen??

Av Biddy - 27 juli 2008 09:52


ingrid och jag sitter och slappar lite nu - jag ska bara blogga och surfa färdigt - och hon läser i nån hästtidning. Det gick väldigt snabbt och lätt med morgonpasset - men tjejen var lagom trött när jag väckte henne 0615.


Alldeles strax ska vi packa ihop handdukarna och dra ned och bada vid Frölunda . Eva tipsade mig om att det ska finnas fina klippor med massor med plats - tur det - för jag har min gamla bikini med mig - och den är alldeles för stor!!


Solfaktor gäller!

Av Biddy - 27 juli 2008 09:37


Min fin-fina mailkompis och jag - som hamnade i nån typ av avståndsförtjusning - kom fram till att det inte var så bra att vänta tills på tisdag med att ses. Så han kom upp en sväng i går kväll - sent - och vi pratade en riktigt god stund. Riktigt fin kille. Men ingen attraktion från min sida. Vilket vi tycker är lika bra. Nu kommer vi ses igen på tisdag - ska äta middag tillsammans - och jag kommer göra allt jag kan för att ta vara på honom som en vän - jag tror han kan vara en väldig värdefull sådan. Så egentligen hör han inte hemma under "killfronten"-kategorin längre - men det visste jag ju inte förän i går (eller i natt då).


Vet du - jag tycker så mycket om dig!!


Q500 (som jag ju faktiskt tar lite på halvt allvar): nya automatchningar (det är alltid 3). Denna gång; 2 norrmän och en dansk. Nu jobbar jag stenhårt för att inte "falla" rakt av för en profil - men jag blev i alla fall väldigt intresserad av ena norrmannen. Så jag kaxade upp mig och skickade ett meddelande. Har ju ingenting att förlora?!


På "meet new people" var det 3 nya som ville "träffa" mig (och jag måste erkänna att jag tar just denna applikationen som mest töntig underhållning.....).

- 18 åriga Dave från USA eller nåt som har satt fel ålder och visar en bild på ett barn(?????) = FETBORT

- 29-åriga feta Goran eller nåt = FETBORT

- 45-årig svensk som bara inte föll i smak = bort.... 

Delete-knappen är bra.


Singelty: no action. Helt dött....

Av Biddy - 26 juli 2008 09:32


Ingrid fick rida Ingeborg och jag red lilla portugisen - red runt Askvik - så mycket trav och galopp som vi kunde stoppa in egentligen. Ingrid fick lite tips om hur hon skulle rida Ingeborg och det gick riktigt riktigt bra. Fast hon tyckte hon rörde sig ganska så mycket mer än lilla portugisen.


Xijade fick gå i front hela vägen - han var en riktig ängel. Vi övade en hel del på längningar i traven - nu svarar han väldigt bra direkt och fort med att länga stegen - och vi kan behålla den långsamma luftiga takten - men nu måste jag bara få den lite mer ned på marken igen - det är lite mycket luft. Han travade - ingeborg galopperade bakom.


Ingrid blev superförtjust i Ingeborg - men så är Ingeborg et riktigt charmtroll då. Kul att tjejen har kul!

Av Biddy - 25 juli 2008 22:10


Vi kom ned till Rosersbergsbadet typ 2 timmar senare än jag hade tänkt - jag var orolig att det inte skulle vara plats kvar - men hela bryggan var tom! Kusinbarn Ingrid var väl mer i vattnet än på bryggan - men hon klarade ändå av att bli lite solbränd. I morgon blir det ännu mer faktor 20 för lilltjejen - kan inte skicka en bränd kräfta tillbaka till morsan!


Jag badade ett par gånger och vattnet var riktigt skönt!


Vi ska dit igen i morgon - men TIDIGARE!!! Eventuellt sticker vi en sväng till slottet och tittar på riddarspelen, det är medeltidsdagar - vi får se vad vi hinner (och hur solbrända vi blir....)


Vi ska i alla fall köpa riktiga ridskor och chaps till henne i morgon.


Nattinatt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards