Alla inlägg under maj 2008

Av Biddy - 26 maj 2008 14:18


Jag plockade bort en "vän" på FB nu.  

En av dessa potentiella bra - som lät så bra - som skrev så bra - som nu har varit väldigt tyst - dvs tyst längre än den tid (rätt ospecifierat dock) jag själv har som gräns för att hålla intresset uppe. Dvs - är han inte mer intresserad än att han vill ta tag i saken och börja prata etc - ja då tappar jag själv intresset.


Och jag ids inte tjata. Låt gå att jag är desperat singel - men inte sååå...


Fast just nu just i dag är jag mest jävligt trött på att hålla på och såvitt börja lära känna en massa människor. Som säger jamenvisst ska vi höras/ses. Utan att det blir ngt av det. TRÖTT PÅ DET!!


Och jag GÖR inga 1-night stands. Nix pix.

Av Biddy - 26 maj 2008 11:37


45 st armhävningar!! Jag darrade som en jag vet inte vad på slutet - men jag VANN!


Mackan tog 40 st....


Hihihi!



Av Biddy - 26 maj 2008 10:59


..till Mackan och jag ska köra vår lilla armhävningsutmaning.


Varpå jag får akut blodsockerfall och nu sitter jag och suger på 3 sockerbitar...


Det är löjligt - jag vet - men jag är lite nervös.


Shit pommes frittes.

Av Biddy - 26 maj 2008 09:20


Jag absolut HATAR vatten. HATAR HATAR HATAR!


Särskilt när jag kommer hem sent sent en söndagskväll och bara vill dyka i säng (haha - det var väl roligt?) och sen ligger det vatten på mitt nyoljade golv...


Droppade från taket i sovrummet...precis ovan väggen mellan sovrum och kök. Och hon som bor där har legat på Löwenströmska i ett par veckor.


- ringde HSB-jouren (som skulle komma så fort han kunde men han var ute och gick med hunden....)

- torkade vatten och hade lätt panik (tänk om det var pool där uppe och hela jävla taket skulle komma ramlande?)(funderade på om jag kanske skulle sova i badrummet....)

- HSB-jouren kunde självklart inte ta sig in genom säkerhetsdörren..

- väckte en annan granne kl 0030 för att få namn och telefonnummer till dottern till hon med läckan

- HSB-killen åker dit (Sigtuna) och hämtar nyckel (konstigt att dottern inte följde med. Om min mamma på över 80 hade en läcka i sitt hem och låg på sjukhus skulle jag velat kolla läget lite)

- sen när vi kommer in (JA - jag hängde med in för jag litade inte riktigt på att han kunde fixa allt själv....) visar det sig efter lite letande att det var hennes kyskåp som hade lagt av. Fast då hade det satt i gång och defrosta - och det var MYCKET is att smälta.... Vi torkade och fixade och plockade ut en hel del is - och då kom kylskåpet igång igen.


Och då jag sen kom med till mig igen var det slut på droppandet. Bort med handdukar och hink och så - sen dök (haha) jag i säng. 0230.


Som jag sa i går - TVÄRDÖD i dag. Helt slut.


Tyck liiite synd om mig....

Av Biddy - 25 maj 2008 23:17


Jag hade både morgon och intag i stallet i går (lördag alltså). Superfint väder - och Ulrika och jag gjorde en liten gräsklipparhage till Xijade - så nu ska han väl kunna få lite hull! Han fick ta det lugnt - bara löshoppning - studs - men han blev ordentligt svettig för det var NÄSTAN badstu i ridhuset...


Fick lite huvudvärkskänning på eftermiddagen innan jag blev klar i stallet.

Var väl inte supersugen på att åka ut på landet och träffa en massa folk jag inte känner....med huvudvärk...men den försvann i duschen.

Kort sagt - väldigt trevligt. Väldigt blandat gäng. Mysigt hus - och Carro gör riktigt god mat!! Jag gillar henne. Schysst kille till sambo verkar det som.

Några av oss var väl något o-partajiska ett tag - vi bänkade oss framför TV´n och fick med oss schlagerfestivalen. Den var som vanligt - blandat bra och helt katastrof - med lika URUSLA - men vad fan heter det - de som håller i showen - jag har tappat ordet!! - som vanligt.


Norge kom 5a!! Hihi! Bästa låten tycker jag. Fast Ryssland var ok. Det var bara alldeles för många översminkade, skrikiga tjejer i kort kjol med supermegakroppar och med för många lika låter för att CP skulle få en bra placering. 


Vi var två norskor - fast Hilde hade bott här sen hon var 10 eller nåt och det blev inte riktigt så mycket norskt prat. Utom till en av Carros killkompisar. Som var hyggligt onykter. Han ville absolut höra norska. Det var riktigt porrigt tyckte han. Ja - vad säger man?

Hittade en schlagerfestival-kompis (hade ju liiite ångest i fall jag skulle behövt välja mellan eventuellt ESC-partaj med Olle & Petra & Co och Carros grillfest - men tydligen var Petra bortrest, Olle på svensexa och ingen av de andra bjöd in till nåt) - riktigt MYSIG kille. Riktigt fina ögon. Och trevlig. Och lite annat oxå.


Kom väl hem vid 0315 ca. Sov till 1130. Upp och skura golven med skurmaskinen - som inte alls var svår att hålla styrsel på.


Fick sen sill och potatis av världens bästa grannar!!!


Fortsatte med olja på gamla delen. Inte fan sög det nåt - så det blev bara 1 strykning! Skulle såklart slipat - men nu får det väl bli lite olika nyans på golven dådå. Jag menar - jag kan ju i alla fall inte slipa det nu när jag ändå har dränkt skiten i olja!! Får vänta ett par år och spara oljan som är kvar.

Golvet i sovrummet, hallen och köket blev superfint efter ojlningen med underhållsolja i mousseform! Coolt. Alltså coolt med olja i mousseform...

Det som är kvar är att gå över "nya" golvet med maskinen i morgon (måste ha mer rondeller) - sen ska "gamla" gås över med skurtrasa (i morgon) och sen på tisdag ytterligare en gång med bara rondell. Sen är det klart. Golvet alltså.  


Pålle fick bara springa på linan i dag- Det är bra - då är han pigg inför lektionen med Cricco i morgon.


Nu är det go natt - jag ser nästan i kors - och jag kommer vara tvärdöd i morgon. Och lika jävla tvärdöd på tirsdag.


Någon - ge mig liiite extra kraft så jag kommer mig ur sängen i tid i morrn!

Av Biddy - 25 maj 2008 23:11


Skulle absolut inte göra nåt ansträngande på några dagar. Till i morgon - då är det armhävningstävling med Mackan (avdelningschefen).


Sen i torsdags fick Sole-Mackan för sig att han skulle göra chins. Hängandes i balken över Soles boxdörr. Så han undrade om jag klarade några. Så jag tog kanske 8 (underhandsgrepp) och sen körde Mackan några och sen tog jag kanske 6 med överhandsgrepp. Fick liiite hjälp av Mackan dock på slutet.


Fast han tog färre....


Sen i lördags var jag "tvungen" att visa några av tjejerna i stallet hur man gör. Så då blev det 8 st chins (med underhandsgrepp).


Och på grillfästen i går - då Lisa & Mackan visade runt mig i fina stallet tyckte Mackan vi skulle göra chins...igen. Fast nu tog han 1 mer än mig. Han tog väl 8 och jag bara 7....


Jag har till och med träningsvärk i magen....

Av Biddy - 25 maj 2008 22:52



..till ett tidigare inlägg med en Yourube-länk till en video med tjurfäktning med en kvinnlig tjurfäktare. Hon skickade med en länk till en annan tjurfäktningshäst. Jag MÅSTE bara ta med den: http://youtube.com/watch?v=AMLUEZhNP-k


Fantastisk vacker häst! Och fantastisk vighet! Jag blev svettig om fingartopparna direkt....


TACK Anna-Carin!

Av Biddy - 23 maj 2008 13:15


Ska på grillfest hos Carro i morgon. Kombinerad med inflyttningsfest. Men hon vill inte ha nåt! Har vällans ångest över att komma dit utan en enda liten pyttepresent...


Men en blomma då - det kan man väl få köpa? Ska ju ändå till Ulriksdal i dag och då kan jag likväl köpa en liten kryddplanta kankse?


I dag är jag hästledig.


Ska hämta "skurmaskinen" och oljorna till mina golv i dag - men jag vet inte hur mycket jag hinner göra. Jessica kommer och ska hjälpa mig flytta på lite saker.


Så nu ska jag alldeles strax begä mig - kompar ut ett par timmar för att hinna hem från Ulriksdal INNAN det blir tvärstopp. Dvs ÅK NU!!


Hihi!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards