Alla inlägg under november 2008

Av Biddy - 9 november 2008 18:35


Känns inte som jag har tränat nåt alls den här veckan som nu är HELT över. Känns mest som icke-träning.

Känns inte som de 75 minuters promenad i torsdags kväll gjorde nåt för de  4 kg som jag har för mycket.


Jamen träna då!!!!


(Nu går jag och tar en kopp kaffe till - med socker...)

Av Biddy - 9 november 2008 18:22


Har inte hört talats om henne. Var inne på hennes hemsida - hon låter väldigt mysigt i alla fall. Lite halvdjupa texter sådär. Fast när hemsidan är i gång är det bara korta snuttar av hennes låtar som snurrar - men det är okej. Det funkar ändå.


Inte för att hon är världens gladaste artist men en höstig söndagskväll som i dag är det helt perfekt.

Av Biddy - 9 november 2008 18:00


Hästen alltså.


Jag red drygt en timma i dag. Skulle filmat - men hade SÅKLART klarat av att glömma kameran hemma. Igen. Men Erik filmade en hel del med sin mobilkamera - jag vill ju bara ha småsnuttar som visar lite mer uppdaterade rörelser än mina gamla slarvfilmer på youtube - men sen fick han inte ned dem på datorn eller hur det nu var. Så jag har inte sett resultatet än.


Men han var riktigt fin i dag - KANONPÅLLE - absolut riktigt säljbar i dag måste jag säga. Och JISSES vilka längningar. Det börjar likna nåt.


Undrar om jag kanske ska ta och skola om honom till travhäst?

Av Biddy - 9 november 2008 15:41


Blogg-abstinens. Har liksom farit runt omkring - varit lite här och lite där och det har inte riktigt varit läge att blogga så mycket.


Hade stallet både i går eftermiddag + kvällsfodring + morgonen i dag. Så jag fick sova över hos Ulrika och Erik.


Jag gjorde maten i går (men hjälp såklart). Absolut inga konstigheter - superenkelt - men en udda variant på grillade mackor. Stekte fiskpinner och använde som fyllning + ost + remuladsås + lite peppar. Det är ungefär 1000 ggr godare än det låter.


Vi tittade på Indiana Jones (måste vara film nr 4). Rätt okej - men lite mycket Matrix kanske? Jag menar - rymndvarelser....? Vad blir det då i nästa film?


Fick utskällning i dag. Av en av de som står i stallet. Jag var för sen. Det gick INTE för sig alls. Hästarna SKA vara ute 9.


Klart jag var sen! Jag kom in i stallet några minuter över 7, sen tog jag det relativt lugnt, sen kom Sara och då kom även Erik ut med kaffe - och vi 3 stod och pratade rätt så länge. Trevligt - vi hade JÄTTEMYSIGT där på morgonen i stallet! Jag vet mycket väl att jag var sen! Sen fick jag även höra att jag alltid är så här sen.....? Då blev det lite hysteriskt kärringbeteende över det hela - men då sa jag det oxå. Du beter dig som en jävla kärring. Tänk att jag sa det HÖGT! Och den här damen har fått anfall på mig ett par ggr tidigare - då har jag låtit det passera och låtsats som det regnat. Men inte i dag.


Det finns massor med saker som jag oxå irriterar mig på i stallet - är väl alltid så - men man behöver inte bli idiot bara för det?


Nu är det soffan med PCn i knät som gäller, men jag är grymt trött. Har väl varit hemma i nästan 1 timma nu - varav 1/2-timma var i badkaret. Undrar om jag kanske ska kolla om kudden vill kramas - bara lite lite?

Av Biddy - 7 november 2008 12:27


Har känt mig ständigt mer uppåt hela veckan efter den helt oönskade starten med huvudvärk.


Men nu är det inte roligt...igen. Hade fina planer för kvällen - men jag skrotade dem i morse. Det är så enkelt. Jag vill "bara". Hur svårt kan det va?


Undrar om jag helt enkelt ska försöka undvika att bli på gott humör framöver? Fallhöjden ned i svarta hålet blir liksom så stort? Kanske ska plana ut alltihop så jag slipper den här jävla berg- och dalbanan...?


Vill bara....

- må bra för stunden

- veta vart jag står

- veta vad som förväntas av mig

- veta vad jag kan få

- veta vad jag inte kan få

- ärlighet och öppenhet och rakhet

Av Biddy - 6 november 2008 12:31


Världens bästa stall-Alexandra har ridit ut på pålle i dag. Hon beskrev hans humör i dag som att det var som att sitta på en bomb...återigen är det en jäkla tur att han är så snäll - inget bock - och lätt att stanna (men han ville sticka ett par gånger...).


Min häst är galen...NOT säljbar just nu...och jag fattar INTE vart han får sin energi ifrån (ja - om det alltså inte ÄR så att nån stoppar i honom en jädrans massa havre när ingen ser...). Han är egentligen lat. Fast det har han HELT glömt bort.


När hon började trava hade han gått direkt in i längning och bara dundrat på som ett lokomotiv...INTE normalt beteende, men man får se det som tacksamt för träningens skull!!


Nu är det slut på korta pass.


I morgon ska jag adoptera en av Helena Widells träningssätt för sina unghästar- han ska få galoppera på utebanan eller ridhuset 15-20 minuter i sträck.


Får vi se hur pigg han är sen....

Av Biddy - 6 november 2008 08:05

Har fått dille på dimma. Verkligen. Känner hur jag riktigt vaknar och är glad i det här vackra landskapet - solen är på g att jaga bort dimman med sin fantastiska kraft - jag känner mig alldeles poetisk... Det går snart över...suck...

Av Biddy - 5 november 2008 23:39


This piece is dedicated to my very new FB-friend Tom.


I really do not need to say much about him. I mean - imagine an English bloke that WANTS to get his picture in a Swedish blog.....that´s just the start...


Boomerang´s his name....


He loves Swedish girls.

He now knows that Stockholm is in Sweden.

He works as a helicopter paramedic.

He used to work as a hairdresser.

He believes those jobs have a lot in common.

He can make you laugh BIG TIME!!! (That´s a definite promise)

He has created an own group on Facebook: Stars - Were Have They Travelled in the World


I am very glad I got into contact with this one!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards